آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

 

پدر و مادرم عاشق پول هستند و تمام وقت خود را صرف کار بیرون از خانه می کنند تا پول بیشتری دربیاورند.

من یک سال قبل با دختر خاله یکی از هم کلاسی هایم آشنا شدم و چون خیلی تنها بودم دوستی ما زودتر از آن چیزی که فکرش را بکنید عاطفی و صمیمانه شد.

«ژیلا» دختر خوش سر و زبانی بود و با شیرین کاری هایی که داشت جای خالی پدر و مادرم را در خانه پر کرد او هر روز به دیدنم می آمد و ما با هم حرف می زدیم و درد دل می کردیم.

ژیلا یک روز پسر مورد علاقه اش را نیز به خانه ما آورد و دیدار با این پسر جوان باعث شد تا از طریق او با کیوان که یکی از دوستان آن پسر بود آشنا شوم.

دختر جوان در مرکز مشاوره پلیس خراسان رضوی افزود: متاسفانه من تحت تاثیر حرف های «ژیلا» و دوست پسرش با کیوان ارتباط برقرار کردم و متاسفانه در اثر این ارتباط شوم، پسری که ادعا می کرد خیلی دوستم دارد و رابطه ما باید در حد یک ملاقات و خیلی رسمی باشد مرا اغفال کرد و مورد سوء استفاده قرار داد.

کیوان پس از آن که به خواسته های پلید خود رسید با توسل به زور و تهدید وادارم کرد تا با دو پسر دیگر نیز ارتباط برقرار کنم و ... .او حتی چندین بار تهدیدم کرد که اگر به او پول و طلا ندهم آبرویم را خواهد برد و به همین راحتی مرا روانی کرده است.

من در این مدت نتوانسته ام به پدر و مادرم چیزی بگویم و درد دل کنم و تصمیم گرفتم مشکلم را از طریق قانونی پیگیری کنم.

ای کاش با والدینم دوست بودم و همدیگر را درک می کردیم. من از تمام پدران و مادران خواهش می کنم با فرزندان خود دوست و رفیق باشند و در کنار نیازهای مالی آن ها، به خواسته ها و نیازهای روحی و عاطفی آن ها نیز توجه داشته باشند.

همچنین از دختران جوانی که این ماجرا را خوانده اند نیز می خواهم حواس خود را جمع کنند چون حرف هایی که دخترها و پسرها در زمان برقراری ارتباط در روزهای اول به همدیگر می زنند خیلی رویایی و قشنگ است اما روز آخر با گریه، اندوه و تاسف همراه خواهد بود و بی رو دربایستی بگویم به قول معروف کسی که خربزه می خورد باید پای لرز آن هم بنشیند.

یادآوری می شود با پیگیری های به عمل آمده، تحقیقات پلیسی در این رابطه آغاز شد و ماموران کلانتری خواجه ربیع مشهد 3 متهم این پرونده را شناسایی و دستگیر کردند.متهمان با تشکیل پرونده برای رسیدن به سزای عمل خود به مراجع قضایی معرفی شده اند


[ یادداشت ثابت - دوشنبه 02/1/29 ] [ 6:41 عصر ] [ غلامعلی عباسی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

غلامعلی عباسی متولد 1340 دبیر بازنشسته زبان انگلیسی در شهرستان اردبیل هستم این وبلاگ دفتر یادداشت بنده است . هر مطلبی که به یادگیری بیشتر زبان انگلیسی کمک نماید و به نظر بنده مفید باشد در این وبلاگ جمع آوری نموده ام و با علاقه مندان به آموزش زبان انگلیسی به اشتراک گذاشته ام . در حد امکان منابع مطالب اعلام می گردد . امیدوارم مورد پسند و استفاده دانش آموزان و دانشجویان زبان انگلیسی واقع گردد .
موضوعات وب
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 41
بازدید دیروز: 222
کل بازدیدها: 308880